Ο Χείρωνας


Χείρωνα έχω ονομάσει την μοτοσυκλέτα μου, ένα BMW F650GS Dakar του 2001, το όνομα δεν είναι τυχαίο, όπως και ο Κένταυρος Χείρωνας ήταν μεγάλος δάσκαλος τα αρχαία χρόνια έτσι και η μοτοσυκλέτα μου μου έχει διδάξει πολλά τα τελευταία χρόνια που την καβαλάω. Τα ποιο σημαντικά από αυτά είναι πως να αποβάλω το άγχος της καθημερινότητας, έγινα ποιο οργανωτικός, ποιο τολμηρός και ποιο ήρεμος άνθρωπος, απέκτησα αυτοσεβασμό για τον εαυτό μου και σεβασμό για τους υπολοίπους που κινούνται στο δρόμο.

Η Μοτοσυκλέτα βρέθηκε στην κατοχή μου εντελώς τυχαία, άνηκε στον αδερφό μου και όταν κάποια στιγμή έμεινα από μεταφορικό μέσο, μου την παραχώρησε με ένα μικρό αντίτιμο για να μετακινούμαι, ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος 😊, τώρα σχεδιάζω να γυρίσω όλο τον κόσμο με μοτοσυκλέτα.

Ένα άλλο σημαντικό γεγονός είναι ότι ήρθα σε επαφή με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους που όμως έχουμε ένα κοινό στοιχείο, τον μοτοσυκλετισμό. Το BMW Riders Club of Greece του οποίου έγινα μέλος, τον ΜΟΘ σε εκδηλώσεις του οποίου πήρα μέρος αλλά και ένα οργανωμένο ταξίδι που έκανα με άλλες 29 μηχανές από τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης για το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις