Κωδικός 6 - Επεισόδιο 1Κυριακή 11 Απριλίου και η μέρα ξεκινά με ένα καταπληκτικό ήλιο πάνω από την Κασσάνδρα που σε προκαλούσε να ανέβεις στην μοτοσυκλέτα. Η Έλενα δήλωσε ότι έχει πολύ δουλειά να κάνει και το σκέφτεται.
Με αυτά τα δεδομένα αποφάσισα το μεσημέρι μετά το φαγητό να κάνω μία μικρή εξόρμηση με τον Χείρωνα μέχρι το Κάνιστρο, μόνος μου, μέχρι το εκκλησάκι του Αγίου Νικόλα, και επιστροφή μέσω του οικισμού της Αγίας Παρασκευής από τον ορεινό δρόμο που τη συνδέει με το Πευκοχώρι και επιστροφή στο Πολύχρονο.
Έτσι γύρω στις 2 το μεσημέρι ξεκίνησα, στο δρόμο προς Παλιούρι συνάντησα δύο μικρές ομάδες μοτοσικλετιστών οι οποίες επέστεφαν, όπως ακόμα μία μόλις έστριψα προς το Κάνιστρο από το Παλιούρι και ακόμα ένα γκρουπ μηχανών λίγο πριν το ξενοδοχείο Miragio απολαύανε τον ήλιο στην παραλία. Χαμογέλασα και σκέφτηκα με χαρά ότι ίσως να έχουμε λίγο καλύτερες στιγμές μετά από την χειμερινή καραντίνα.
Φτάνοντας στο χώρο του Αγίου Νικολάου είχε λίγο κόσμο αλλά βρήκα εύκολα κάποια ωραία γωνία να την αράξω και να βγάλω τις απαραίτητες φωτογραφίες.

Ήταν πραγματικά μια πολύ ωραία ανοιξιάτικη μέρα και μια πολύ ωραία ανοιξιάτικη μοτοβόλτα.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις